Huis verhuren, door wie laat ik dit doen?

hiermee wordt u huis verhuren een stuk makkelijkerIk ga vanaf het einde van dit jaar voor een halfjaar een wereldreis maken. Met mijn werk heb ik dit gelukkig al geregeld, dus dat is verder geen probleem. Wat het probleem wel is, is dat ik een koopwoning heb. Aangezien de wereldreis veel geld kost, ( ja, ik heb er lang voor moeten sparen) zat ik te denken dat het verhuren van mijn huis me uit de brand kan helpen. Waarschijnlijk haal ik met mijn huis verhuren al een groot deel van mijn kosten van de reis eruit. Mijn vraag is nu dus: wie kan het beste mijn huis verhuren? Kan ik hiervoor het beste naar een reguliere makelaar of zijn er ook online makelaars of andere bedrijven die mijn huis voor me kunnen verhuren? Mijn voorwaarden zijn eigenlijk alleen een redelijk bedrag voor dat halfjaar dat ik weg ben en dat er een beschaafd persoon in mijn huis komt wonen voor die tijd. Ik ben namelijk erg gesteld op mijn huis.